Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Minä ja Sixgun Republic (USA), osa 8

Okei...jatketaas hieman tätä mun ja Sixgun Republic bändin osiota täällä blogissa. Viimeisessä osassa taisin päästä siihen, että alettiin rakentaa viime kesän Viva La Finlandia 2011 rundia. Joten muutamat sanat siitä ja sit hypätäänkin taas tähän päivään ja tähän kesään.

Viva La Finlandia taisi käsittää 15 keikkaa ympäri Suomea. Pitkin poikin Suomea bändi ajeli viime kesänä, keikkoja oli mm. Kajaanissa, Oulussa, Vaasassa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Ristiinassa ja Kouvolassa, tässä vain osa mainitakseni. Iso rundi siis, mikä meni muutamaa ohjelmatoimiston ja baarin kaatumista lukuunottamatta hienosti. Näistä jouduimme odottelemaan rahoja hieman pidempään, mutta loppujen lopuksi kaikki saatiin ja homma oli taputeltu pakettiin hyvien muistojen kera.



Tänä kesänä bändille napsahti 10-vuotta ikää, joten pieni muotoista juhlakiertuetta alettiin rakentelee kesälle. Perkeleen vaikeaa meinas alussa olla, koska kesä aika ei Suomessa ole paras mahdollinen aika myydä baariin bändiä. Tyytyväinen pitää olla niistä baareista, jotka tajuaa hyvän bändin päälle ja ovat samantien ottamassa kun tarjousta laittaa. Samoiten jotkut kesä tapahtumat on tälläisiä, jotka ilolla ottaa bändin vastaan. Osa näistä tietää bändin aikasemmilta vuosilta, osa on jostain kuullut ja mikä mukavaa niin osalle ihan uusi tuttavuus, mutta käyvät netistä kattomassa ja kuuntelemassa ja ovat ihan myytyjä. Loistava bändihän tämä tosiaan on.

Tämän kesän rundi kattaa 12 keikkaa Suomessa ja kolme Ruotsissa. Taas saavat ajella ristiin rastiin...muutama vko sitten sain tekstiviestin laulajalta, että 1500km tälle vkonlopulle, joten kyllähän siinä saa autossakin miehet istua. Iisalmi tais olla pohjoisin tänä kesänä, sit on paljon muita paikkoja, joista voisin mainita uusina soittomestoina Ruukki-picnicin Ruotsinpyhtäällä, tämän iltaisen Suisto klubin Hämeenlinnassa ja huomiset Lahti cruising bileet Ace Corner baarissa Lahdessa. Alkaa bändillä kyllä olemaan jo aika kattavasti nastaa Suomen kartassa jos kaikki keikat olis merkattuna johonkin ylös.

Sen verran vielä mainostan, että Sixgun Republicin facebook sivuihin on panostettu hieman, sieltä löytyy valokuvia keikoilta, studiosta, promokuvia sekä jätkien henk.koht. ottamia kuvia vuosien varrelta, sekä iso määrä keikkajulisteita. Joten sinne vaan tykkäämään ja saat aina tuoreelta kuulla mitä bändille kuuluu.

Venytetään hieman tätä juttu sarjaa, niin ei tuu älyttömän pitkiä tarinoita. Joten seuraavassa osassa kuvia ja tarinaa keikoista Lappeenrannasta, Ruukki-picnikistä, bar Loosesta ja huomisesta Lahden keikasta. Voi olla, että näistäkin keikoista tulee useampi osa, mutta tuloillaan kuitenkin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti