Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Minä ja Sixgun Republic (USA) Osa 2

Vuonna 2005 pääsin tutustumaan tuohon bändiin ja siitä alkoi levyjen ostelu, bändin seuraaminen ja keikoilla aina mahdollisuuksien mukaan käyminen. Bändi teki noin kerran vuoteen muutaman vkon rundin Suomeen, keikkoja jenkkiauto ja moottoripyörä tapahtumissa ja sitten myös jotain kummallisia pieniä kuppiloita. Tuon 2005 vuoden jälkeen taisi mennä muutamia vuosia, etten bändiä juurikaan nähnyt...jossain vaiheessa bändi ajautui keskinäisiin riitoihin ja kokoonpano muuttui ja sillä kokoonpanolla en käynyt kattoo yhtään keikkaa, koska se ei vaan tuntunut oikealta ja olikin hieman pelko, että tässäkö tämän loistavan bändin taru oli, mutta onneks ei näin vaan bändi sai hommat sovittua ja hommat alkoi taas pyörii omalla loistollaan.

Joten tässä vaiheessa elämäni Sixgun Republicin kanssa oli lähinnä levyjen kuuntelua ja kai jokusen keikankin kuitenkin näin, ei vaan jaksa yhtään muistaa että missä ja milloin. Muistelen, että jossain vaiheessa yritettiin kaverin kaa auttaa bändin rundia kun joltain päivältä oli keikka peruuntunut ja hyvinkin lyhyellä ajalla yritettiin saada keikka, hintakin olis ollut naurettavan halpa näin loistavasta bändistä ja hetken mietittiin keikkaa jossain mökillä tms, heh. No se ei koskaan tullut järjestettyä ja jatkoin levyjen kuuntelua joten tässä vaiheessa on hyvä esitellä bändin tuotantoa.


Indian Larry Single joka sisältää biisit Indian Larry sekä Last Chance tuli ulos vuonna 2005. Indian Larry biisi on tehty kunnian osoituksena kuuluisalle edesmenneelle motoristille.


Tästä cd -epstä itellä on joku vanhempi versio vuodelta 2002 joka on aivan eri kansikuvituksella ja en ihan sata varma ole, että olisko tähän uudempaan jopa versioitu biisit uudestaan. Tätä en uskalla allekirjoittaa koska jonkun levyn kohdalla niin on tehty, mutta en ole sata varma että se on just tämä ep.

Ep:n sisältämät biisit :

1. Demons At The Drive -In
2. Just Like Jim
3. Runnin Gun
4. Central Booking
5. Up The Line


Sixgun Republicin ainut pitkäsoitto nimeltään Hell Hath No Fury...joka on jokusen vuoden vanha, levystä en löytänyt vuosilukua, enkä todellakaan jaksa muistaa että mistä keikalta tämän oon itelleni hankkinut, kaikki levythän on tullut keikoilta hankittua koska ei näitä juuri levykaupoissa Suomessa näe.

Hell Hath No Fury...

1. Cast Away
2. Queen Of The Highway
3. Ghost Riders
4. Git Yer Guns
5. I'm Leaving Today
6. Devil's At My Door
7. Sins Of Liberty
8. Dragline
9. Road Of Fire
10. Sonic Reducer

Tältä levyltä löytyy monta bändin suurta hittiä ja vakio livesettiin kuuluvaa biisiä. Kyseiset biisit saa livenä soitettuna aina bändin liekkeihin sekä varsinkin yleisön, esim. Git Yer Guns josta on musavideokin tehty, Devil's at My Door ja Dragline.

Tuorein julkaisu on tämän näköinen kanneltaan ja kantaa nimeä Six For The Chamber.


Tämä on myös 6 biisiä sisältävä cd - ep. Biisilista on seuraavanlainen.

Six For The Chamber


1. The Ballad Of Wyatt Earp
2. Comin' Home
3. Devil's Trail Boss
4. Midnight Train
5. Good Ol' Rebel
6. Last Chance

Erikoista tässä levyssä on se, että biiseistä olevat versiot on hyvinkin country versioita, todella rauhallisia ja näin ollen hienoja vetoja hienoista biiseistä. Bändillä kuitenkin keikoilla on yleensä se sata ja kymmenen lasissa, joten siellä ei juurikaan näitä hempeily versiota kuulla, muutamia hitaita biisejä lukuun ottamatta, mutta ne on sitten ihan eri biisejä kuin nämä.

Mainittakoon vielä, että bändiltä on myös vuonna 2001 ilmestynyt Rebel Wall And The Sixgun Republic niminen julkaisu josta löytyy kaksi biisiä. Biisit on perus dänkädänkä rokkia.

Rebel Wall And The Sixgun Republic :

1. Just Give Me A Rail
2. Cat And The Mouse

Tälläisellä pätkällä jatkettiin kulkua kohti nykypäivää...jokunen vuosi ja jokunen keikka on vielä matkaa ihan tähän päivään ja niihin suuriin kuvioihin kuinka tämä bändi nykyään elämääni kuuluu. Mutta seuraavassa osiossa hypätäänkin vuoteen 2007 joka näytti taas nykyisen bändin suunnan ja kokoonpanon. Seuraava osio tulossa torstaina.

2 kommenttia:

  1. Lähdeppä Hämeenlinnan "Tavastialle" eli Suistoklubille 13.7. katsastamaan tämä bändi ja kirjoita keikasta juttu tänne?

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi. Taitaa iteltäni valitettavasti jäädä tuo Hämeenlinnan keikka välistä, koska olis tarkoitus seuraavana päivänä käydä Lahdessa kattomassa. Muutenkin tätä "sarjaa" täällä vois jatkaa, koska tämäkin kesä yhteistyötä tehty ja huomenna näkee Lappeenrannassa eka kertaa tänä kesänä livenä bändin ja ehkä huomenna Ruukki Picnicissä. Kyllä mä jotain juttua tänne bändistä jossain vaiheessa raapustan, kenties noista keikoista.

    VastaaPoista