Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Minä ja Sixgun Republic (USA) Osa 6

Vieläkin puhalluttaa nuo 2008 vuoden kolme keikkaa jotka tuli nähtyä, huh. Monesti oon ihmetellyt, että miten bändin jätkät jaksaa tuollaista elämää ja kerääkö ne vaan voimiaan kotona aina seuraavalle rundille. Tosiasiahan kuitenkin on se, että reissaaminen rasittaa aina vaikka siinä alkoholin kaa ei oliskaan tekemistä ja voin sivusta seuranneena kertoa että tälläsillä kiertueilla se alkoholi kuuluu olennaisena osana hommaan.

Mutta mennäänpäs eteenpäin...vuoden 2009 toukokuulle. Sixgun Republic oli vuorostaan  kevät / kesä aikaan täällä kiertueella ja tekivät 8 keikkaa Suomessa. Suurin ja varmasti bändillekin hienoin keikka niistä oli Seinäjoella järjestettävä Harley Davidson Super Rally jossa muistaakseni oli porukkaa jotain 3000 tms. Siellä on kuvattu yksi hyvä tasoinen musavideokin, joka löytyypi tästä linkistä.

Jutusteltiin bändin kanssa ja suunniteltiin tulevaa...tää keikka oli jo osittain mun hoitama ja taas toitotin sitä, että jos ja kun tuutte Suomeen, niin ottakaa yhteyttä ajoissa. Hoidan sitten keikan tänne Lappeenrantaan ja Totem Baariin. Pälähti just mieleen hauska kömmähdys bändin kiertupaitojen kohdalla....aikasemmalla Totem keikalla tais selässä olla baarin nimi kirjoitettuna Toteem tms ja tällä kertaa tais baari olla jo oikein kirjoitettu, mutta olikohan paikkakunta kirjoitettu yhdellä p - kirjaimella, eli Lapeenranta. Naureskeltiin asiaa ja bändi lupasikin tulla seuraavan kerran taas takasin ja sillä kertaa he lupas myös kaiken olevan oikein kirjoitettu.

Tulikin vuosi 2010 jolloin bändi teki keväällä kaksi keikkaa suomessa ja tulivat sitten syksymmällä taas uudestaan neljän keikan soittoon tänne. Syyskuussa olikin sitten jo kokonaan mun hoitama keikka täällä, otin suoraan yhteyttä bändiin ja baariin ja saatiin molempia miellyttävä diili. Oli ilo ja kunnia hoitaa ite yksi lemppareista kotikaupunkiini ja näin ollen varmistin ainakin sen, että tälläkin rundilla näen miehet ja pääsen kattoo loistavaa live soitantaa. Tälle keikalle mietittiin baarin kanssa lämppäriä ja pälähti mieleen aina yhtä hyvä Relentless Joensuusta, joka innostuikin tulemaan keikalle vaikka tais heti parin vkon päästä olla sovittu jo toinen keikka tänne.

Tällä keikalla vaihdeltiin taas kuulumiset, juopoteltiin huoletta takahuoneessa ja sellasta perus rock n roll elämää. Loppuun muutamat kuvat tuolta Totemin keikalta.

Relentless




Sixgun Republic












Nyt aletaankin olemaan aika lähellä tätä vuotta ja näitä uusia isoja kuvioita mitä tämä bändi on elämääni tuonut, mutta jätetään ne vielä seuraavaan osioon joka julkaistaan taas sitten parin päivän päästä tämän julkitulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti