Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 16. kesäkuuta 2011

Minä ja Sixgun Republic (USA) Osa 3

Do dii...matka kohti tätä päivää jatkuu. Nyt ollaan vuodessa 2007 menossa, jolloin Sixgun Republic oli palannut normi kokoonpanoon ja on edelleenkin sama, mutta rumpali on vaihtunut. Tuolta vuodelta on keikkakuvia yhdeltä Kouvolan House Of Rock baarin keikalta ja nyt kun kuvia katselin niin huh...Keikka oli mukava, koska monta hyvää kaveriani oli saapunut Mikkelistä samalle keikalle ja mukavahan siellä oli taas dokailla tuttujen kanssa ja katsoa loistavaa bändiä. Keikalla ei muistaakseni ollut kovinkaan paljoa porukkaa, mutta meidän porukka otti ilon irti niidenkin edestä jotka oli kotiinsa jääneet.


Tästä kuvasta bongasin tuon basson vieressä olevan viskipullon ja siitä tuli taas muistoja, eikä niin hyviä. Basisti Lux on mahdoton viskin ja sikarin ystävä, jossain vaiheessa eli kai terveellisiä elämäntapoja kun ei keikoilla maistunut, mutta tämä tais olla ennen niitä hetkiä.

Bändin kun on vuosien saatossa useasti nähnyt, melkein joka kerta heidän kanssa jotain jutellut, joten bändin jäsenet alkoi sitten mut ulkonäöltä muistamaan ja tällä keikalla Lux tarjosi jossain vaiheessa tuosta viskistään huikkaa. Se tapahtui täysin kesken keikan, muistaakseni just biisin alussa ja mä toikkaroin viskipullo kädessäni keskellä House Of Rockin tanssilattiaa ja otin siitä huikkaa. Eihän sitä nuorena voinut kieltäytyä ilmaisesta viinasta, eikä varsinkaan jos joku oman elämän yhdestä suuresta bändistä sitä tarjosi...pienen huikan muistan ottaneeni ja hyi helvetti ku viski osaakin olla pahaa.

Nyt kun kuvia katselin, niin muistoihin palailee jotain tuolta ajalta, muistelisin että tuo saattoi olla se täälläkin jo mainitsemani kiertue jolla kaverin kaa mietittiin sitä mökkikeikkaa tai sitten se oli samana vuonna, mutta syksymällä. Samoiten muistan miten mukava fiilis itellä oli kun taas pitkästä aikaa pääsin tämän bändin keikalle ja jälleen näkeminen sekä kuulumisten vaihtaminen oli lämmin henkinen tapahtuma. Mutta ei tästä keikasta sen enempää...laitetaan loppuun kuvia siltä keikalta.

Sixgun Republic 2.2.2007 House Of Rock, Kouvola.










Jotta tämän tarinan osat kestäisi sen mittaisina että niitä joku jaksaa lukee, niin jatketaan sitten osassa 4 seuraavalle vuodelle. Sillon tais olla eka mun järjestämä keikka tämän bändin osalta täällä lappeenrannassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti