Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. kesäkuuta 2011

Kiirettä pitelee...

Kesä on näköjään tuonut omat kiireensä. Kesäduuni omalta osaltaan vielä alkuun aiheuttaa kiireitä ja imee kaikki mehut miehestä, mutta ehkä siihenkin jo tän vkon jälkeen alkaa pääsee sisään ja oppii jaottelee energiaa muuallekin kuin duuniin. Sit tässä on kaikenmaailman muita asioiden hoitoa niin kotona, virastoissa kuin puhelimessakin niin tuntuu ettei juuri ehdi mihinkään tai mitään tekemään.

Tän pyhäpäivän kiireet on onneks ollut kotona, pessyt parit koneelliset pyykkiä ja tuollaista perus siivoilua. Seuraavaks jos menis kauppaan ekaa kertaa tällä vkolla, kun alkaa kaapit kumisee tyhjyyttään, samoin kuin oma vatsani, hah.

Ehdin kuitenkin tällä vkolla hieman harrastaa, yhteensä 5 kierrosta on saanut frisbeetä heitettyä ja tuloksetkin on taas matkalla oikeaan suuntaan. Tänään jopa se kesän eka miinus merkkinen kierros tuli kun sain heitettyä -1 tuloksen, eli aika jees sillä saralla. Vielä kun ehtis vaan enemmän harrastaa, koska toistojen kauttahan ne tuloksetkin tulee.

Musalaiffi jäänyt ainoastaan koti kuunteluun samalla kuin puuhaillut jotain, joten en oo tännekään jaksanut alkaa kirjoittelee mitään. Kotona soinut lähinnä P!nk, Green Day ja Living End. Joten laitetaanpa tähän loppuun jotain videon pätkään noilta kaikilta.

The Living End - White Noise (acoustic)
Green Day - Holiday
P!nk - Sober

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti