Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hevon Vitun Perse!!!

Käytiin torstaina Ristiinassa pyörähtää ja sitten tultiin myöhään illalla sieltä pois. Mentiin hakee mimmiystävälle vaihtovaatetta jne, kun tuli mun luo yöks. Oltiin asunnossa varmaan maksimissaan 15 minuuttia ja sen jälkeen autoni oli tämän näköinen.




Kaikki muut lasit hajoitettu paitsi tuulilasi. Vitun iso kiitos niille neroille jotka asentivat hetkessä ja ilmaiseksi autooni täyden ja automaattisen ilmastoinnin. Tekijät saatiin kiinni ja joutuivat kuulusteluihin jo heti seuraavana aamuna, mutta taitaa olla sitä porukkaa jolta ei rahoja tuu koskaan saamaan.

Tuollaisten ihmisten pariin haluan töihin, nyt kysyn itseltäni, että minkä vitun takia?!?

Huomenna olis eka päivä kesäduunissa, joudun siis menee polkupyörälläni keskustaan, no hyvää hyötyliikuntaa mitä tässä jalan rikki menon jälkeen ei niin hirmusasti olekaan tullut harrastettua. Olisin kuitenkin tahtonut pitää tuon hyötyliikunnan valinnan itelläni, enkä joutua siihen näin pakon edestä ja olisin tahtonut myös valita, että jos taivaalta tulee vettä niin olisin voinut mennä autolla töihin. Paskiaiset saatana!

Kiitokset hyvin kuljettaneelle Paskatilleni...itelläni ajoa tuli joku 12 tuhatta km, joten halvat oli kilometrit ja uusi omistaja meinas siitä vielä auton laittaa, joten ehkä se tuolla Suomen teillä vielä nielee kilometrin tai useamman. Nyt siis alkoi taas autoton elämäni ja saa nähdä miten kauan menee siihen tottumiseen, koska kuitenkin pitkästä aikaa mulla oli auto syksystä asti ja pääsin nauttimaan autollisen vapaudesta ja siitä että pääs milloin vaan mihin vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti