Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. lokakuuta 2011

The Peacocks (SUI) + Sick City Wipeout

Morjesta pöytään.

Sorry hiljaiseloni, mutta niinku oon aina välillä nopeasti tunnilla päivitellyt tätä, niin elämäni on ollut suht kiireistä viime aikoina. Nyt kun alkaa kämppä asiat olee sillä mallilla, että tulevana vkonloppuna muutto on todellisuutta niin alkaa stressikin helpottaa.

Musapläjäykset on loistaneet poissa olollaan täällä jo pitkän aikaan ja syyhän on tuo sama. Mutta nyt voisin kertoa hieman tulevasta. Ensinnäkin tulen kirjoittamaan jonkin sortin yhteenvetoa tuosta Sixgun Republic bändin Viva La Finlandia 2011 rundista, jos en oo sellasta jo tänne kirjoittanut, hah. Sitten tuun kertomaan hieman tän "uuden" asuinpaikkani elämästä...tai no musalaiffista ja tarkoitus olis päästä tähänkin kaupunkiin jotain kautta säätämään hieman noita keikkoja. Muutamiin paikkoihin yhteyttä jo ottanut ja itse asiassa on tässä jo tammikuun lopulle pientä punkin räimettä ehkä tulossa. Siitä tietenkin sitten enemmän kun hommat varmistuu.

Mutta mennäänpäs tuohon otsikkoon. Kaverini Jykä täyttää 30 vee ja on tuomassa Sveitsistä loistavaa psychobilly bändiä Suomeen. Saanko esitellä...The Peacocks myspacessa ja The Peacocks viralliset nettisivut. Jykä siis soitteli mulle ja kysy, että voisinko hoitaa keikan Lappeenrantaan joulukuun 9. päivä perjantaina, kun Jykän synttärit on sitten seuraavana päivänä. Lupasin yrittää, tarjosin bändiä tänne Mikkeliin yhteen baariin ja samaan aikaan Lappeenrantaan Totemiin. Totemista vastattiin vkon sisään, Mikkelin baarista ei koskaan...eli kertoo ehkä jotain tämän kaupungin musalaiffista tämän musan saralla, mutta toivottavasti pystyn siihen omalta osaltani edes vähän vaikuttaa ja sitä piristää.

Sveitsin miehillä ei ollut mitään sitä vastaan, että keikalle tulee myös lämppäri ja siihen taas kerran natsaa hyvin Sick City Wipeout, eli tuttavallisemmin SCW. Joten paketti oli suht helpolla kasassa.

9.12.2011 Totem, Lappeenranta
The Peacocks (SUI)
Sick City Wipeout
Liput 7e (sisältää narikan)

Suoraan sanottuna naurettavan halpaa kahdesta loistavasta bändistä, joista toinen tulee ekaa kertaa Lappeenrantaan ja vielä Sveitsistä asti.


Tämän illan tehtävänä on julisteiden tussaus, että saan lähetettyä ne Totemiin huomenna sekä vietyä meidän koululle ilmoitustauluille ja tietenkin kaupungille joka paikkaan. Levittäkää ihmiset hyvän musiikin ilosanomaa ja kertokaa tästä kaikille tutun tutuille ja mikä tärkeintä, tulkaa itse keikalle. Nähdään siellä!

2 kommenttia:

  1. Oon nyt aina sillon tällöin lueskellut sun päivityksiä + tsekkaillut noita vanhempia ja pakko sanoa, että täällä on paljon mielenkiintoista lueskeltavaa! Jatka samaan malliin! (:

    VastaaPoista
  2. Thanks...nyt syksyllä on ollut pienoisia aikataulullisia ongelmia päivityksissä, kun ei vaan meinaa ehtiä millään. Mutta sanoistasi virtaa ja innostusta taas saaneena, ehkä siihen tulee muutos ja saan aikaseks taas jotain. Sixgun Republic rundi pitäis ainakin niputtaa pikkuhiljaa ja kuvia lätkiä yks miljoona...no ainakin paljon =)

    VastaaPoista