Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 21. lokakuuta 2011

Syysloma!

Jeah...elämässäni vuosiin on edessä syysloma. Toisaalta tämän ikäisenä siitä ei osaa ehkä nauttia samalla tavalla kuin joskus nuorempana, mutta enköhän mä tekemistä keksi ja saa ajan kulumaan ilman koulussa käyntiä. Tänään saatiin ensimmäiset tehtävät ja tentti palautettuna ja molemmista nappasin kiitettävän numeron. Pakko olla aika hiton tyytyväinen ja nuo tehtävät luokin uskoa tulevaan. Olishan se saattanut hieman masentaa jos heti elämäni ekoista tehtävistä olis tullut hylsyt tai muuten paskat numerot. Aika hieno fiilis.

Sitten asiasta toiseen...Topi Sorsakoski kuoli jokunen aika sitten sairauden uuvuttamana. Tänään löysin Topin tulevalta levyltä uuden single biisin nimeltään viimeiseen korttiin. Biisi on vaan perkeleen hieno ja hienoa tulkintaa, niinku Topilla oli tapana. Vuosien varrella ehdin näkemään Sorsakosken useamman kerran livenä ja tykkäsin kyllä, nuorempana kuuntelinkin aika paljon Topin levyjä. Monia hyviä biisejä se mies jätti historiaan ja meille kaikille musadiggareille nautittavaksi. Joten linkitänpä tähän juutuubista Topi Sorsakosken viimeiseen korttiin biisin, missä on erittäin hienot sanat, koskettava tunnelma ja tälle hienolle ja suurelle artistille tunnusomaista todella hienoa tulkintaa.

Small Town Punkrocker-blogi haluaakin näin kunnioittaa hienoa taiteilijaa ja toivottaa kepeitä multia. Yläkerran orkesteri sai taas yhden hienon tulkitsijan joukkoihinsa. Lepää rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti