Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hola Ghost Hellsingissä elokuun lopulla.

Siirtelin kamerastani kuvia koneelle ja törmäsin elokuun lopulla olleen Hola Ghostin keikan kuviin. Siitä sitten innostuin ja ajattelin tänne raapasta jotain pientä siitä illasta. Reissuhan siis oli sellanen pieni ja lyhyt kesälomareissu. Lähdettiin Sofian kaa lainatulla autolla hesaan hyvinkin myöhään Lappeenrannasta, joten ehdittiin omppu hotelliin vaan nopeasti vaihtaa kamat ja kuivattelee sateen kastelemia kenkiä jne. Siitä sitten kulman takana odottavaan Bar Looseen jossa keikalla sinä iltana oli useampikin bändi...kirjoittelin joskus aikasemmin tännekin siitä keikasta.

Kaks ekaa bändiä missattiin myöhäisen tulon takia, mutta toisaalta ei se niin haitannut koska Hola Ghostia me oltiin tulossa kattomaan. Kohta se keikka sitten pääsikin alkamaan ja kyllä oli loisto fiilis nähdä tämä bändi pitkästä aikaa. Siinä tuli mieleen yks jos toinen kokemus bändin kanssa aikasemmilta vuosilta ja olin tästäkin johtuen fiiliksissä koko keikan. Keikasta en nyt lähde sen enempää runoilemaan, kun siitä on jo jokunen hetki ja tässä on niin paljon kaikkea muutakin ollut elämässä, että en varmaan muistaiskaan...humalastahan se ei johtunut vaikka A-olut meinaskin tehdä vanhan aikaset, hah. Keikka oli suht rankalla kädellä soitettu, mutta ainahan se on Peterin lauluun sopinut ja loistavasti bändi veti tälläkin kertaa. Siinä mies ja kitara sulautuu yhteen kun lavalle pääsee ja se on aina hienoa soitantaa ja hienoa laulantaa. Tässä siis koko jäätävä "arvostelu" siitä keikasta.

Hieno ilta, monia kavereita, mukava hesan reissu sateista huolimatta ja eritoten todella hieno oli nähdä Tanskan miehiä pitkästä aikaa ja jutella heidän kanssa pitkät tovit sekä kumota muutamat oluet siinä samalla. Seuraavaan kertaan Hola Ghost!





Ja olihan siellä samalla keikalla Dead Elvis josta voisin nyt tähän yhden kuvan lisätä jotta ihmiset tietää mistä siinä oli kyse. Se oli ihan hauskaa läpän heittoa, biisithän nyt oli mitä oli, mutta ei kai sitä tuollaisella kokoonpanolla mitään ihmeitä voikaan soitella.


Ja loppuun vielä muutamat kaverikuvat. Ekassa yritetään varmaan olla cooleja virne naamalla, sitten kai aletaan heittää jotain läppää ja viimeinen kertookin sitten sen, että oliko se hauskaa vai ei.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti