Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pölinää tähän väliin.

Lätkän MM - kisat on pelailtu ja elämäni alkaa palailee suht normaaliin. Mestaruudesta ei tullut krapulaa itelle, mutta veikkaan aika monelle tulleen. Hieno turnaus leijonilta ja haluankin onnitella heitä vielä täälläkin. Granlund nosti itsensä lopullisesti pinnalle ja todisti olevan kova pelimies joka kestää maailman huippujen vauhdissa, eikä vaan hallinnoi SM - Liigaa. Kisojen jälkeen ehdoton kohokohta oli Pasi Nurmisen ilmaveivi, joka lennokkuudellaan ei paljoa häviä Granlundin tekemälle maalille, hienoa Nupe, hyvin sä taas vedit =)

Mitäpäs tänne blogiin sitten...musahommiin taas palataan täälläkin pikkuhiljaa, mutta vielä tämän vkon pitelen hiljais eloa kun olis mutsin 50 vee päivät ja heti seuraavana päivänä toisella paikkakunnalla kaverin 30 vee bileet, joten juhlistan vielä tulevan vkonlopun ja sitten palaillaan täälläkin normi rytmiin ja elämään. Musapläjäyksiä alkaa ilmestyy ja niitä lupaamia haastattelujakin alkaa tulee julki jossain vaiheessa. Kenties Club Sinistä myös pientä muistikuvien muistelua ja muutamat valokuvat.

Itellä edessä kesäduunit vkon päästä, erityisnuorisotyössä, jee jee...saan alakohtaisen työkokemuksen ens vuoden kouluun hakuun ja pääsen vähän kokeilee, että mitä se duuni on. Kuitenkin kävi niin hyvä tuuri, että kun en koulutusta tai juurikaan aikasempaa kokemusta sosiaali alasta omista, niin pääsin siltikin ihan palkkatöihin alalle. Duuni kuvioista en varmaankaan sen suuremmin tuu kirjoittelee, mutta nyt voin mainita, että olen tälläkin hetkellä duunissa ja saunan raikkaana kun juuri kävin rantasaunassa. Joskus duunitkin voi olla aika jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti