Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. toukokuuta 2011

Jääkiekon MM kisat

Niinku ootte varmaan huomannut, niin täällä ei hirmusasti ole tapahtunut mitään. Ei ole tullut lupaamaani Hasta La Vista Social Club haastattelua, mikä johtuu kyllä aika pitkälle sen kuuntelun aiheuttamasta pienoisesta vasten mielisyydestä kun ollaan vähän humalassa siinä. Eikä myöskään oo tullut Club Sinistä juttuu eikä kuvia. Syynä tähän kaikkeen on se, että olen jääkiekko ihmisiä ja isojen urheilutapahtumien ihmisiä. Ja sitten kun nämä laittaa yhteen, että kyseessä on lätkän MM - kisat, niin mullahan pysähtyy kaikki muu elämä ja katson ihan jokaisen mahdollisen kisalähetyksen, otan osaa kisoissa oleviin kilpailuihin joista en koskaan voita mitään, seuraan netistä useammilta sivuilta kisa uutisia ja tietenkin tekstiteeveestä kisasivuja.

Viime vuonna yksi elämäni suurista unelmista toteutui kun pääsin Saksaan paikan päälle kisoja kattomaan, 6 päivää ja muistaakseni 8 lätkäpeliä, aijai ja kaikki maailman huipulta. Tänä vuonna Slovakian kisat piti jättää väliin, mutta joskus vielä mäkin lähden kisoja taas johonkin kattoo. Tänään fiilisteltiin kaverin kaa Venäjä - Tanska peliä kämpillä ja tässä lopputulos.


Viime vuoden kisoista ostamani Tanskan pelipaita ja suomilasit mitkä ostin täältä Lappeenrannasta ennen kisoihin lähtöä. Että sellasta...jatketaan kisojen katsomista ja palaillaan musapläjäyksiin sun muihin sitten ajan kanssa kisojen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti