Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 10. marraskuuta 2011

Vapaapäivä, jeah!

Tän vkon opiskelut olis sitten ohite. Tänään loppupäivästä oli luennoimassa brittiläistynyt jamaikalainen, heh. Aloitti luennon soittamalla kitaralla ja huuliharpulla jamakalaisen biisin...ei puuttunut enää kuin ranta ja Red Stripe olut niin olis ollut ehkä elämäni mukavin koulupäivä. Huomenna on vapaata tai no itsenäistä opiskelua ja siihen onkin tarvetta kun kuitenkin tehtäviä yks jos toinenkin taas samaan aikaan, onneks ei kuitenkaan mitään sellasta missä deadline paukkuis huomenna ja sitä en olisi jo tehnyt. 

Lauantaina meinasin käydä tutustumassa hieman Suomen ja Mikkelin sotahistoriaan kun jalkaväkimuseossa on avoimet ovet. Oon viimeeks käynyt siinä museossa joskus nappulana, joten ihan mielenkiintoinen mesta varmaan vielä nytkin kun jotain jo asioista tietää ja ymmärtää eri tavalla. Tarkoitus olis ottaa kamera sinne mukaan ja kenties raapustella tänne hieman sellastakin kulttuuria välillä. Ei aina musiikkia.

Loppuun kuitenkin sitä mulle rakkainta osa aluetta, eli musiikkiin ja siihen elämäntapaan liittyvä kuva. Toivon, että jokainen hetken miettis kuvaa katsoessa omia suhtautumisiaan, koska ei kaikki aina oo niin mustavalkoista ja selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti