Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 18. marraskuuta 2011

Jopas oli tarinaa...

Olen tällä hetkellä verkkoviestinnän kurssilla ja meillä on aiheena blogin teko ja sen ylläpito. Ihan perusjuttuja käsitellään, niin en ite kohta vuoden blogia pitäneenä jaksa hirmusasti paneutua asiaan. Käytän aikani sitten kaikkeen muuhun netissä, vaikka fiksuna olisin voinut jäädä kotiin. Mutta kuitenkin...löysin sitten aiheen tähän pieneen kirjoitukseen, blogilista.fi sivustolta.

Häkkitiikeri ja valkoinen enkeli -blogi sattui tulemaan eteeni. Juttuhan tuossa blogissa on suomalaisen 35-vuotiaan äidin rakastuminen amerikkalaiseen vankiin...murhasta istuvaan latinomieheen. Homma heillä lähti ihan kirjeenvaihdosta ja kai ne nyt on jo in laav. Tottahan toki itse alalle suuntautuvana, vankien kanssa jo työskennelleenä ja mahdollisesti myös valmistuttuani mietin, että miksi ihmeessä? Kokemuksena varmaan voi olla kasvattava ja silmiä avaava, mutta siltikään en oikein ymmärrä. Kirjeenvaihdon vielä ymmärrän, mutta miksi ihmeessä suomalainen yksinhuoltaja nainen haluaa ja päästää itsensä rakastumaan murhasta tuomittuun latinomieheen joka istuu ilmeisesti vielä vuosia ilman mahdollisuutta vapautumiseen.

Blogin pitäjä on saanut paljon paskaa niskaan tuosta blogistaan. Paljon asiattomia kommentteja, ihmettelyä ja ehkä kaiken huippu oli city lehdessä julkaistu juttu, joka oli kirjoitettu blogin pohjalta ja kysymättä lupaa blogin pitäjältä. Siinä on taas joku suomalainen huipputoimittajan renttu nähnyt hyvän jutun mielessään ja tohkeissaan "unohtanut" vaan pyytää blogin pitäjältä luvan.

Olen ite hieman kahden vaiheilla, että alanko seuraamaan tuota blogia vai en. Toisaalta aihe kiinnostaa jo ammatillisessakin mielessä, mutta toisaalta blogin kirjoittelut on vähän sellasia lässyn lässyn lää naisten juttuja, niin en tiedä jaksanko kuitenkaan alkaa sellasta lueskelemaan. Ehkä käyn joku toinen kerta kattoo sitä uudemman kerran, luen muutamat uudet postaukset ja teen sitten sen päätöksen jatkon kannalta...Tai ehkä tää tutustuminen murhasta tuomitun latinon ja suomalaisen yksinhuoltaja äidin rakkaustarinaan jäi tähän pintaraapaisuun.

3 kommenttia:

  1. Hieman oli yleistystä tuo lässyn lässyn lää naisten juttuja! :) Kävin pikaisesti kurkkaamassa blogia ja aion kyllä joku päivä (työajalla) tutustua siihen paremmin... on netissä varmaan paljon turhempiakin blogeja, esim tsiljoona lastenvaateblogia, joita en ymmärää alkuukaan, muttei miun kai tartteekaan ja varmaan meidänkin blogi on monesta turha, mutta ittelle se on sekä terapiaa että päiväkirja!
    Niin ja kannattaisi ehkä oikeesti seurata tuota blogia jo tuon siun koulutuksenkin suhteen, voit ssada uusia näkökulmia ja jokainenhan meistä voi muuttua, myös murhamies! :)

    VastaaPoista
  2. No en mä nyt tiedä...onhan tuo blogi vähän sellanen niin ja näin =D Kyllä mä sitä varmaan välillä käyn vilasee, mutta toisaalta ei tuo mulle varmaan mitään ihmeitä anna, ku ei kuitenkaan voi kirjoittaa niistä rikoksista ja kaikesta jännästä =D

    VastaaPoista
  3. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=136858

    Sitä kaikkea jännää...

    VastaaPoista