Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Nekromantix

Parasta mitä korvilla voi kuulla...siis tuo otsikon bändi, Nekromantix

Kävin tuolla jonkun mimmin blogissa ja se oli ensimmäisessä postauksessaan tuonut tämän bändin esiin ja pakkohan se oli sitten laittaa biisit soimaan ja fiilistellä pitkästä aikaa omaa ehdotonta lempparia.

En jaksa alkaa kirjoittaa mitään Minä ja Nekromantix tarinaa, ainakaan nyt. Sitäkin varmasti tulisi useampi osa, koska mun ensipuraisu bändiin on tullut 90-luvulla ja eka keikka jonka bändiltä näin oli -99. Keikkoja tullut sen jälkeen nähtyä jokunen, ns. huippuvuotena bändi tais käydä neljäkin kertaa vuodessa Suomessa, se oli meidän fanien kulta-aikaa. Joten sieltä asti jos alan ruotii yhteistä taivaltamme niin johan tässä sais kirjoittaa loppuvuoden. 

Bändi on siis itelle ollut ja on edelleenkin se ehdoton ykkösbändi. Se vaan sillon joskus kolahti ja toimii tänäkin päivänä ja jopa uusilla levyillä. En ole jumahtanut niihin vanhoihin levyihin, vaikka niistä ehkä enemmän pidänkin...tai no, ehkä se oma suosikki löytyy sieltä välimaastosta.

Tossa kuvassa on vuodelta 2008 sen aikaista kokoelmaa...jokunen levy ja paita tullut vielä sitten sen jälkeen. Viime kuussa tuli tilattua 4 paitaa lisää, joten onhan niitä kertynyt. Kuvassa myös erittäin siisti entinen kämppäni Lappeenrannasta, mutta se ei nyt oo ehkä se tärkein juttu tässä kuvassa.

Tuo iso Nekromantix juttu on siis paksua kumia, bändi on käyttänyt ja taitaa käyttää vieläkin vastaavaa keikoilla taustakankaana. Minulla on siis entiseltä kitaristilta saatu kangas ja oikealla kuvassa näkyykin Peterin singneeraus. Sain kankaan joskus vuosia sitten kun Hola Ghost oli järkkäämälläni keikalla Lappeenrannassa  ja yöpyivät kämpilläni. Samoiten yötä oli, ehkä jopa kovempi fani kuin minä...no myönnetään ja annetaan se Suomen ykkösfanin paikka sille miehelle ja mä voin olla se toisena tuleva, hah.


Tämä kuva on otettu Horror Popsin keikan jälkeen tavastialla vuonna 2005. Eli jokunen vuosi tästäkin.

Tämä kuva on sentään jo hieman tuoreempaa ja laadultaan vastaa hyvin pitkälle mun viime vuoden Suomen keikkojen humalatilaa. Eli tää kuva Hesan keikalta ja Tampereen keikalta ei taidakaan olla yhtään kuvaa. Eikä toisaalta hesastakaan kovinkaan hyviä, tää kuva on sieltä parhaimmasta päästä. 

Hienoa oli nähdä uudella kokoonpanolla ja rumpalin soittavan korkokengissä. Se on sitten eri asia, että miten se mulle toimi. Tykkäsin kovin kuitenkin.

Laitetaas tähän loppuun kuva omasta oikeasta jalasta. Kuva kertoo varmaan jotain siitä mun fanituksen tasosta?

Siitä voi bongata jokusen täysin suoraan bändin kuvista, biiseistä, levyn kansista jne lainatun jutun. Montako löydätte?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti