Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen viettoon.

Tää bloggaaja alkaa viettää pääsiäistä, johon kuuluu hieman perheen parissa ruokailua, sukulaisten tapaamista, keikkaa ja koiranäyttelyä. Ruokailut, sukulaiset ja keikat on tuttua kauraa, mutta tuo koiranäyttely ei niinkään...taitaa olla elämäni ensimmäinen sisänäyttely missä käyn ja varmaan suurin missä oon koskaan käynyt. Toisaalta ihan jees päästä uuteen maailmaan ja ihmettelemään sitä touhua.

Tälläistä siis pääsiäissunnuntaina tarjolla Lappeenrannan Totemissa. Punkki puolen hoitaa Part Time Killer ja rokki puolen hoitaa Vulture Club. Liput vaivaiset 6e. Nähdään siellä!

Erittäin hyvää pääsiäisen aikaa kaikille, kuka milläkin tavalla sitä sitten viettää. Muistakaa kuitenkin lepo, koska nämä "pitkät" pyhät saattaa monelle olla se ainut mahdollisuus lepoon.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa pääsiäistä ja erityisen hauskaa koiranäyttelyä! Lepää myös itse, hieman kiiruiselta tuo siun pääsiäinen vaikuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei tässä mitään kiirettä ole...näihin kaikkiin kun vielä lisätään muutamat koulutehtävät =D mutta parin vkon päästä olis koulu ohite, joten ehkä tän just ja just jaksaa.

      Poista