Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. helmikuuta 2012

Flippin' Beansin vika keikka, Torvi, Lahti.

Alkuun kerrottakoon, että tämä on järjestyksessään sadas postaus tänne blogiini. Hetken käytin aikaani miettimällä, että mikä olisi tälläisen merkkipaalun arvoinen juttu ja sitten tajusin, että sehän on ehdottomasti tuo Flippin' Beansin vika keikka, koska kuitenkin kyseessä ollut menestyksekäs suomalainen skatepunk bändi ja kuuluu omaan top 10 bändeihin.

Keikkahan oli siis joskus helmikuun ekoina päivinä ja paikkana legendaarinen Torvi baari Lahdessa. Kun tästä keikasta tuli facebook tapahtuman kutsu joskus viime vuoden puolella, niin samantien miettimättä tai päiviä katsomatta laitoin osallistuvani. Mikkelistä piti lähteä useampi ihminen, että oltais käyty vaan auton kanssa keikalla ja joku olis toiminut kuskina, mutta tämä sitten viime hetkillä ennen keikkaa kusi. Tämän jälkeen aloin sitten miettimään mahdollisia majoitus vaihtoehtoja...hotelli yksin vähän liian kallista ja sitten tajusin, että kaverini Joel on menossa keikalla ja kysyin heiltä yöpaikkaa. Sehän natsas ja erittäin mukava olikin käydä Joelin ja Alinan luona.

Mennäänpä sitten itse keikkaan...rautaa, mahtavuutta, menoa, tempoa, hikeä, naurua, hymyä, sylkeä, olutta, tupakkaa ja ulkona oleva vitunmoinen pakkanen. Sisällä kuitenkin oli erittäin lämmin tunnelma ja yleisöä kun katsoi, niin uskoisin, että moni oli tullut katsomaan juuri sen Flippin' Beansin vikan keikan, SEN keikan jolla olisi pitänyt lopettaa jo aikoinaan, mutta silloin se meni niinkuin meni. Hieno veto kuitenkin jätkiltä, että antoi meille musasta diggaaville vielä uusinta mahdollisuuden sille vikalle keikalle ja tämä oli erittäin onnistunut ja uskoisin, että juuri sellainen kuin bändi olisi itsekin aikoinaan halunnut.

Taas kerran pieni ympyrä sulkeutui, koska paikkana oli Torvi, bändinä Flippin' Beans ja yleisössä kaksi hyvää ystävääni, Ville ja Aku. Mukava oli miehiä taas nähdä tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Lopetetaanpa fiilistelyt muutamiin kuviin keikalta.

retkue missä dokailtiin.

lämppäribändi




Yleisössä oli hieman vanhempiakin.









Iso kiitos Flippin' Beansille monista loistavista keikoista, levyistä ja hauskoista tarinoista.

Lisäyksenä tähän postaukseen vielä Flippin' Beansin vika video, joka tuli facebookissa hetki sitten vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti