Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Club Sin pt.12

Mavericks Ry täyttää tänä vuonna 20-vuotta, aika helvetin kunnioitettava ikä tuolle Suomen psychobilly sceneä niin monena vuotena elävöittäneelle ryhmälle. Tähän porukkaan mahtuu monia omakohtaisiakin kokemuksia, kun on vuosien varrella tullut tutustuttua useimpiin ryhmän jäseniin ja joskus vuosia sitten ylläpidin hetken aikaan heidän nettisivuja. Tämä porukka tietää kuinka järjestää bileitä, kuinka juhlia porukalla, kuinka käydä iltakaljoilla ja myös sen kuinka iltakaljat venähtää aamuyön tunneille ja seuraavan päivän ihanuuden. Tähän porukkaan sopii yksi psychobillyn sloganeista...Stay Sick, Stay Psycho!


Myös tämän vuotiset Prepartyt jää itseltäni väliin vaikka siellä olisi yksi parhaimman kuuloisista suomalaisista uutuuksista, Flesh Roxon. Kuunnelkaa itse ja miettikää, että onko Suomesta koskaan tullut tuon kuuloista psychobilly bändiä?


Varsinaisiin bileisiin on jo omppuhotellista huone varattu, joten odotellaan vaan kun liput tulee myyntiin. Club Sin pt. 12 bileet näyttää kovilta yhdenpäivän kemuilta. Ulkomaita näissä kemuissa edustaa Mad Sin, Hola Ghost ja Hellfreaks. Näistä tuo mimmilaulajalla varustettu Hellfreaks ei kyllä kiinnosta yhtään, mielestäni sillä mimmillä on ihan vitun ärsyttävä äänikin, hah. Mutta uusi tuttavuus ja kyllähän se varmaan tulee vilastua ja parilla kuvalla taltioitua. Mukavaa kuitenkin, että tänne tuodaan uusia bändejä. Itsekin keikkoja järjestävänä tiedän sen ongelman, että uudet bändit on yleensä paskoja ja vanhat bändit alkaa pakosti pyörimään ympyrää. Tätä en kyllä pidä huonona vaihtoehtona jos ne vanhat bändit on esim. tätä luokkaa kuin näissä bileissä.

Suomalaista osaamista näissä bileissä edustaa Basementones ja Rejected. Basementones on juuri julkaissut ep:n ja mitä muutamat maistiaiset siltä lätyltä päässyt kuulemaan, niin todella positiivinen lisä suomen ei niin laajaan psychobilly bändien joukkoon. Odotan innolla näkeväni tämän bändin ja toivottavasti joskus saavani heille keikan Lappeenrannasta. Rejected ei taas paljoa esittelyjä kaipaa, ehdottomasti yksi parhaista punkrock bändeistä Suomessa. Joten kovan kaksikon suomalaista osaamista on Mavericks Ry näihin bileisiin kiinnittänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti