Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 20. joulukuuta 2011

Jouluja!

Huomenna olisi tämän vuoden viimeinen tentti sosiaalityön lähtökohdat kurssista. Toivottavasti menee hyvin, ku fiilis on jo hieman joululomassa. Ehkä huomisen vielä jaksaa, kun joululomaa on kuitenkin melkein kuukausi. Huomenna on kaverin kanssa perinteinen joululahjojen paketointi ilta ja samalla tarkoitus olis nautiskella pullo punaviiniä, saa nähdä mikä punkku valikoituu nautittavaksi.

Suunnittelin, että joululomalla laitan tätä meidän kämppää kuntoon. Täällä kun vielä muutamat pahvilaatikot pyörii ja kaikki tavarat ei oo löytäneet vielä paikkaansa. Taidan myös ottaa varaslähdön mun ens vuoden tavoitteeseen...tarkoitus olis ens vuonna nauttia ainakin sen 12 pulloa punaviiniä, eli pullo per kuukausi ja samalla hieman kirjoitella viinimuistioon niistä punkuista jotain ylös. Tärkein tuossa tavoitteessa on varmaankin se, että opettelen tissuttelemaan, eikä jokainen punaviini huikka ole lupaus humalasta. Saa nähdä miten tuossa tuun onnistumaan.

Mutta kaikille lukijoille erittäin mukavaa ja rauhallista joulun aikaa, pidän nyt varmaan hetkisen taukoa tämänkin kirjoittelusta, niinkuin muustakin netin käytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti