Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyvä fjiilis...Keikkaa, aurinkoo ja sellasta kaikkee.

Jepajee, pitää heti ekana hoitaa pakollinen pieni mainostus täälläkin, eli tänä iltana rundin päätös keikka Totemissa Lappeenrannassa.

Se siitä mainostamisesta. Sen verran vielä, että meinasin taas hyökätä takahuoneessa väsyneiden bändin jäsenten kimppuun mp3 soittimeni kanssa ja kysästä heiltä muutamat sanat rundista, miten on mennyt jne. Joten ehkä pientä haastattelun tynkää tulossa näiltä kahdelta bändiltä joskus ens vkolla.

Mutta sitten siihen hyvään fiilikseen, mihin tietenkin oma järjestämä keikkakin aika suuresti kuuluu ja sitä fiilistä nostattaa. Kuitenkin nyt tämän hetken hyvä fiilis johtuu tyttöystävästäni ja siitä että siivottiin mun kämppä kimpassa, matot on tampattu siitä todisteena rakkulat sormissa ja lattiat jne pesty. Itehän valikoin tuon ulkohomman, koska asun baarin vieressä niin saatoin käydä ottaa huikkaa välillä, heh. Ens vkolla vielä ikkunoiden pesu täällä ja sitten toinen kämppä.

Laitan vielä tähän loppuun muutamat musavideot juutuubista ja bändihän on Mad Heads XL Ukrainasta, niillä vaan on todella hyviä fiiliksen nostattaja biisejä, tulee aina aurinkoiselle ja iloiselle mielelle, mikä toisaalta voi olla väärin kun en ymmärrä mitä biiseissä lauletaan, hah. Mutta bändistä tykännyt aina, jo silloin psychobilly aikoina ja ilman XL liitettä, mutta tykkään myös tästä touhusta sen XL liitteen kanssa  ja ilman sitä psychobillyä. Ens vkoon!




Videot on vaan hienosti tehty ja ilmeisesti Ukrainassa kannattaa vielä musavideoita tehdä. Nauttikaa ja ottakaa auringon kunniaks kepu tai kaks, niin minäkin teen. Mutta vain siksi että illalla on loistava keikka =D

1 kommentti:

  1. :)kyllä siivoominen joskus kannattaa, kun siitä tosissaan voi tulla hyvä mieli, heh. Täällä mie pölyn keskellä jo oottelen oman kämpän vuoroani! :D

    VastaaPoista