Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Koulujuttuja.

Hittolainen ku oli koulutehtävien täyttämä vko. Ei varmaan olis ollut, jos niitä ei aina jättäis viimeisille päiville. Tuli tehtyä parit powerpointit, esseetä, yks esitys ja vielä oli enkun koekin samalla vkolla. Tuli kyllä perkeleen hyvä fiilis sen jälkeen kun esseen olin saanut raapustettua, mutta toisaalta tää vko pitää ehkä ottaa opetuksena itelle. Siis sellasena opetuksena, että vois alkaa tehtäviä tekee ajoissa vaikka se hyvä olo kerralla sitten hyökkäskin. Mielummin sitä hyvää oloa ottaa vastaan pienissä annoksissa pitkin vkoja, eikä vaan ison annoksen yhdessä vkossa.

Meillä vaihtuu jakso ens vkon jälkeen, eli toisaalta mulla alkais kesäloma. Olenhan tunnollinen, motivoitunut ja aktiivinen opiskelija, joten en jää lomille vaan otin seuraavan vuoden kursseja muutamat. Kevät ei kyllä rankalta kuulosta siltikään, ku taitaa olla kaksi päivää vkossa koulua huhtikuun loppuun asti, sit alkaa se loma. Yks näistä seuraavan vuoden kursseista on vammaistyönkurssi ja ekana kertana katottiin elokuva Vähän kunnioitusta, jota suosittelen kyllä kaikille. Leffa oli hauska, siinä oli aihetta, ajatusta ja hyvää komiikkaa. Vilahtaapa leffassa myös Pertti Kurikan nimipäivät punk bändikin. Mielestäni pitkästä aikaa hyvä suomalainen leffa, en todellakaan ole suomi elokuvien suurin ystävä.

Eihän mulla muuta ollut, kunhan kerroin hieman kuulumisia. Tekis mieli hieman punkkua ja ehkä myös olutta, mutta enpä jaksa tänä vkonloppuna sellasiin touhuihin  lähteä. Mukavaa vkonloppua!

2 kommenttia:

  1. Miekin olin ennen kaikkiviimetipassa-tyyppi! Helmin myötä olen muuttunut -> nyt yritän tehdä kaiken mahdollisen etukäteen. (Esim. siivoankin jo keskiviikkona jos olen päättänyt, että torstai on siivouspäivä! Siis todella viisasta!)

    Täältä suunnalta saa sitten vinkkejä kaikkeen vammaiseen. Olenko muuten laittanut siule sen Helmin manuaalin? Siinäkin on jo paljon ja sitä saa myös käyttää esimerkkinä jos on tarvis...

    Onpa ihanan pitkä loma - saa siis odottaa, että lännessäkin ehditte vierailla?

    Opiskeluiloa! Ja nauti tästä ihanasta keväästä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä olis tarkoitus itekin alkaa hieman aikasemmin tekee näitä tehtäviä. Kun kuitenkin sitä aikaa on ja on kyllä niitä tehtäviäkin.

    Et oo laittanut sitä Helmin juttua, voisin kyllä mielelläni sen lukaista ni tietäis hieman minkälaisesta yleensäkin on kyse ja helpottais varmaan tuota alkavaa kurssiakin hieman.

    Mukavaa kevättä sinne rannikollekin =)

    VastaaPoista