Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 20. tammikuuta 2012

Sekavat pääsiäissunnuntait Totemissa saa jatkoa.

Lappeenrannan Totemissa on jo muutamana vuonna ollut pääsiäissunnuntaina mun järkkäämä keikka. Siellä on ollut tyylisuunnaltaan erilaista punkkia ja rokkia. Tänä vuonna tulee ehkä kattaukseltaan sekavin, kun lavalle nousee loistava nopeaa skeittipunkkia soittava Part Time Killer Lahdesta, sekä Suomen kovin psychobilly bändi Tampereelta, eli Vulture Club. Keikalle liput 6e joka sisältää narikan.

Mä en oo koskaan ollut mikään puritaani punaniska noiden keikkojen suhteen, eli mun järjestämillä keikoilla on aina samalle lavalle ja samaan iltaan mahtunut myös täysin eri tyylisuunnan bändit ja tässä on yksi hyvä esimerkki sellaisesta.

Keikan juliste lähtee työn alle, joten teen uuden postauksen sitten siitä tänne. Tää oli vaan tälläinen ensi mainostus.

Mitäs muuta keikka touhuihin? Keskustelut käynnissä maaliskuun lopulle hyvän venäläisen skapunk bändin sekä erään hesalaisen bändin kimppakeikasta Totemissa. Sixgun Republic tulee näillä näkymin taas ensi kesänä Suomeen ja heidänkin keikkoja olisi tarkoitus alkaa myymään ihan tässä lähi aikoina, kunhan ajankohta varmistuu jne. Sellasta tuloillaan, olkaa kuulolla ja käykää keikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti